Barrík is gespecialiseerd in volgende type evenementen:

 

Klantenevents

Wilt u graag eens uw klanten in de watten leggen? Een avond bezorgen om nooit te vergeten? Eens een avond anders dan anders? Dat kan bij Barrik Events! Wij bekijken jullie noden, vanuit een verfrissend perspectief.

Personeelsevents

Jullie personeel bedanken voor de goede resultaten? Motiveren voor wat gaat komen? Of gewoon zelf zin in een goed feestje? Wij nemen deze organisatie met plezier volledig in handen, zodat uzelf zorgeloos kan dansen!

 

C-Level events

Netwerken op een ander niveau? De juiste persoon op uw evenement aanwezig krijgen? Wij werken een ‘one of a kind’ moment voor jullie uit, waar zelfs een president present voor tekent!

 

PR-events

Een campagne op de juiste manier lanceren? De nodige persaandacht krijgen? De juiste mensen op de juiste plaats nodig? Wij zorgen ervoor dat uw campagne de nodige klank en beeld verkrijgen in de media.

 

Productlanceringen

Een nieuw product in kaart brengen? Een blijvende indruk achter laten? Verrassend uit de hoek komen? Geef ons een seintje en wij zorgen ervoor dat uw product de ster van de avond is!

 

Familiedagen

Graag de familie van uw collega’s eens ontmoeten? Staat uw familie te popelen om uw werkplek eens te zien? Gewoon een toffe dag met familie, vrienden of collega’s? Aarzel niet en wij zorgen voor het nodige entertainment voor jong en oud!

 

Teambuilding

Uw werknemers extra motiveren voor de aankomende doelstellingen? De samenwerking naar een hoger niveau tillen? Uw team beter leren kennen? Wij werken een pakket uit op maat van jullie DNA!