digi_Jansegers_Jelle_Prodoff_live-9.jpg

E-ROUNDUP

Een van de fantastische projecten waar we reeds aan mochten meewerken met Barrík en Production Office was de E-ROUNDUP van TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE.

In normale tijden is de Entrepreneurial ROUNDUP een fysiek evenement, waar ondernemende mensen samenkomen, terugblikken op een geslaagd jaar en vooruitkijken op alle kansen en uitdagingen die het komende jaar zal brengen. De pandemie in 2020 mocht TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE er niet van weerhouden een evenement te organiseren waar de ondernemende goesting vanaf spat.

 

Er werd gekozen voor een online versie via livestream, zodat ze toch konden uitdragen wat er leeft in jong ondernemend Antwerpen. Lees er meer over op https://www.takeoffantwerp.be/roundup

BINGO AFTERWORK

We hebben het al snel over een digitale boeg gegooid ten tijde van COVID-19. We hadden het plezier om enkele interactieve BINGO afterwork sessies te organiseren voor verschillende bedrijven.

 

BINGO afterwork is een interactief, humoristisch spel voor vrienden, familie en collega’s.

 

De traditionele BINGO zoals wij het allemaal kennen, in een hedendaags en digitaal jasje gestoken. Een spel overgoten met de nodige hilariteit en uitdagende opdrachten. Dit allemaal gebracht door onze twee moderators met een serieuze hoek af. Hilariteit, plezier én onderlinge interactie verzekerd, zonder dat het ook maar één moment ongemakkelijk wordt.

 

Met dit spel brengen wij groepen ook in deze periode dichter bij elkaar, maar nog steeds op een digitale en veilige afstand 

3.jpg

Doopfeest Jules & Gloria

Wat een prachtige dag was dit voor zowel Jules als Gloria. Een rustieke en met zonovergoten groene omgeving. Gezellige decoratie, lekker eten en leuke speelhoekjes voor de allerkleinste. 

Alles was aanwezig om zowel voor jong als oud er de perfecte dag van te maken.

Binnenkort ook een speciale gelegenheid op de agenda? Kunnen jullie nog hulp gebruiken? Aarzel zeker niet naar onze mogelijkheden te vragen!

STYLING SHOOT

Door COVID-19 waren in het jaar 2020 fysieke evenementen bijna volledig 'uit den boze'. Hierdoor konden wij ons helaas niet meer uitleven in de aankleding en decoratie van allerlei zalen, tafels, speciale plaatsen, enz...

Omdat wij niet konden stilzitten en we onze creativiteit kwijt moesten, zijn wij aan de slag gegaan tijdens een ware 'styling shoot'. Dit volledig ter inspiratie voor iedereen die graag wel eens een gezellige avond bij zijn/haar thuis met het gezin of vrienden organiseert of gewoon voor zij die van decoreren houden.

We hebben ons verdiept in enkele toffe thema's en hiervoor tot in de kleinste details een tafelsetting uitgewerkt. Herfst, Kerstmis & Nieuwaar kwamen alvast aan bod. In februari volgt er nog een leuke verrassingstafel voor de meest romantische zielen onder ons.

Barrik-65.jpg
Barrik-356.jpg

WHAT PEOPLE SAY

Ellen Van Gool - TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE

"Toen Corona roet in het eten strooide van onze wilde plannen voor een groots afsluitevent, schakelden we Barrík in om mee een innovatief en digitaal concept te bedenken om dit afsluitevent in een online jasje te gieten. Door hun zeer vlotte en snelle communicatie, steeds kort op de bal te spelen en de creatieve en hands on aanpak konden we vorige week terugblikken op een zeer geslaagd E-afsluitevent."

Marjan Bové - NIKE

"Wij kozen voor een intermezzo tijdens een van onze wekelijkse meetings. We werden erg verrast door het creatieve en ludieke opzet maar ook door de impact dat het intermezzo op ons had.

Het zorgde namelijk voor heel wat gelach en hernieuwde energie.

 

Bedankt Barrík!"