REBOOT YOUR BUSINESS

COVID-19 heeft ons helaas allemaal hard geraakt. Vaak tot in het diepst van onze gewoonlijke gedragingen. De huidige crisis stuurt het volledige werkveld zoals wij het kennen volledig in de war. De maatregelen zorgen er vandaag voor dat enerzijds een groot deel van de werknemers van thuis uit moet werken, anderzijds dat er voorzichtig weer een deel fysiek naar kantoor kan gaan. In sommige gevallen zien we dat er een ‘wisseling van de wacht’ is. De ene dag mag collega X naar kantoor, de andere dag collega Y.

 

Dit zorgt ervoor dat we met onze collega’s de dagdagelijkse verbinding verliezen. Denk maar eens aan wat we nu allemaal niet meer kunnen doen samen.​ De dagelijkse koffie 's morgens aan de koffieautomaat samen met andere collega's, samen lunchen, je collega's trakteren op een lekkernij, als team samen brainstormen in een creatieve ruimte,... . Het zijn allemaal zaken die nu deels wegvallen, maar waar wij allemaal nood aan hebben.

Meer en meer merken wij dat deze situatie begint te wegen op de moraal onder de werknemers. De teamspirit bereikt een dieptepunt en de connectie tussen de teamleden gaat verloren. Wij willen de teams terug dichter bij elkaar brengen en wel dichter dan ooit ervoor.

Met REBOOT your business bieden wij verschillende digitale en fysieke oplossingen, steeds op maat van de geldende maatregelen!

 

Mogelijkheden

DIGITAAL

Fysiek zijn teambuildings even minder van toepassing. Maar dit wil niet zeggen dat we hier digitaal geen antwoord op kunnen bieden!

We gaan de teamspirit rebooten, de motivatie rebooten, we gaan de teams een andere digitale ervaring geven dan de typische conference calls en educatieve sessies.

 

De bedoeling is dat we terug leuke teammomenten gaan creëren waar ze nog allemaal lang over zullen napraten. 

FYSIEK

Aangezien we toch ook mondjesmaat weer werknemers ontvangen op het bedrijf, is het ook hier belangrijk om te kijken hoe we de teamspirit een boost kunnen geven.

 

Met aandacht voor de veiligheid en ‘social distancing’ kijken we hoe we binnen uw bedrijf leuke momenten kunnen creëren.

Contact

Heeft uw bedrijf of team ook nood aan een REBOOT van de teamspirit?

Wilt u graag meer weten over de precieze digitale en fysieke mogelijkheden?

 

Neem contact met ons op via onderstaande knop.

  • Facebook Social Icon
  • Instagram
  • LinkedIn Social Icon

Barrík BV
Plantin en Moretuslei 151

2140 Antwerpen

Copyright © Alle rechten voorbehouden