Barrik_REBOOT_2560px.png
 

REBOOT YOUR BUSINESS

COVID-19 heeft ons helaas allemaal hard geraakt. Vaak tot in het diepst van onze gewoonlijke gedragingen. De huidige crisis stuurt het volledige werkveld zoals wij het kennen volledig in de war. De maatregelen zorgen er vandaag voor dat enerzijds een groot deel van de werknemers van thuis uit moet werken, anderzijds dat er voorzichtig weer een deel fysiek naar kantoor kan gaan. In sommige gevallen zien we dat er een ‘wisseling van de wacht’ is. De ene dag mag collega X naar kantoor, de andere dag collega Y.

 

Dit zorgt ervoor dat we met onze collega’s de dagdagelijkse verbinding verliezen. Denk maar eens aan wat we nu allemaal niet meer kunnen doen samen.​ De dagelijkse koffie 's morgens aan de koffieautomaat samen met andere collega's, samen lunchen, je collega's trakteren op een lekkernij, als team samen brainstormen in een creatieve ruimte,... . Het zijn allemaal zaken die nu deels wegvallen, maar waar wij allemaal nood aan hebben.

Meer en meer merken wij dat deze situatie begint te wegen op de moraal onder de werknemers. De teamspirit bereikt een dieptepunt en de connectie tussen de teamleden gaat verloren. Wij willen de teams terug dichter bij elkaar brengen en wel dichter dan ooit ervoor.

Met REBOOT your business bieden wij verschillende digitale en hybride oplossingen, steeds op maat van de geldende maatregelen!

REBOOT DIGITAAL

Teambuilding

INTERMEZZO

Afterwork

Fysiek zijn teambuildings even niet meer van toepassing. Maar dit wil niet zeggen dat we hier digitaal geen antwoord op kunnen bieden!

Leer je team ook in deze periode beter kennen, op een dieperliggende, amusante én educatieve manier.

Conference calls zijn vandaag de dag alomtegenwoordig. Te vaak vergeten we hierbij dat het essentieel is om tijdig eens ons hoofd leeg te maken. Dit is nochtans nodig zodat iedereen de focus kan behouden!


Wel, het zijn dié momenten waar wij op inspelen.

Op een soms hilarische manier verrassen wij de werknemers door ‘in te breken’ in een conference call. Korte intermezzo’s, maar niemand die dit ziet aankomen. Hier zullen de teams nog lang over napraten!

Wie mist het niet? Die luchtige babbel met zijn of haar collega, dat glaasje bubbels samen na de uren, de apéro-momenten met de collega’s of gewoon eens over andere zaken samen praten buiten het werk.

Met de digitale after-work brengen wij dit helemaal terug naar jullie. Maar nog steeds op veilige afstand én in spelvorm.

Onze twee moderators zorgen voor de nodige hilariteit, zonder dat het ook maar één moment ongemakkelijk wordt.

Contact

Heeft uw bedrijf of team ook nood aan een REBOOT van de teamspirit?

Wilt u graag meer weten over de precieze digitale en fysieke mogelijkheden?

 

Neem contact met ons op via onderstaande knop.