REBOOT FYSIEK

Teambuilding

De afstand tussen de collega’s voelt, ondanks dat ze op de werkvloer terug dichter en fysiek aanwezig zijn, nog steeds ver weg. Deze aanpassingen vergen enorm veel geduld van iedereen.

 

Heb jij dit gevoel ook binnen je bedrijf? Zijn je teamleden een beetje vervreemd van elkaar? Verlopen de eerste contacten terug samen misschien een beetje stroef? Is de voeling onderling wat verdwenen? 

Wij staan klaar om jullie werknemers te re-connecteren met elkaar en dit ook opnieuw bij jullie op de werkvloer. Een aparte beleving creëren op het bedrijf kan ook nu.

 

Uiteraard steeds met de veiligheidsvoorschriften van ’social distancing’ en de nodige hygiëne-maatregelen

INTERMEZZO

De druk, de onzekerheid, de abnormale werkomstandigheden. Allen wegen ze zwaar door op de teams binnen een bedrijf. Iedere dag worden we eraan herinnerd dat de maatregelen (even) het nieuwe normaal zijn.

 

Waarom dus niet eens op die pauzeknop drukken? Een moment zoeken om te tonen aan je werknemers dat je er voor hun bent? Je werknemers hebben eens te meer dat zetje in de rug nodig om de motivatie en teamspirit hoog te houden

Wij zijn hier om jullie hiermee te helpen, ook fysiek op jullie bedrijf. Om jullie mee te ondersteunen bij het zoeken naar dé juiste formule voor jullie teams. We denken graag groots, maar appreciatie zit soms meer in de kleine attenties. Daarom brengen wij jullie graag onze intieme, geanimeerde en vooral kleine intermezzo momenten.

  • Facebook Social Icon
  • Instagram
  • LinkedIn Social Icon

Barrík BV
Plantin en Moretuslei 151

2140 Antwerpen

Copyright © Alle rechten voorbehouden