FESTIVAL-IN-A-BOX

! PRE-ORDER NOW !

Wij nemen vanaf heden boekingen aan. 

Deze boeking wordt kosteloos geannuleerd (of verplaatst) wanneer de maatregelen van de overheid een verbod leggen op de activiteiten.

 

Wat betekent dat voor jullie samengevat?

100% plezier met 0% risico.

Hoe bizar dat het jaar 2020 was, zo bijzonder zal 2021 zijn!

Stilaan komt er licht aan het einde van de tunnel! We kijken allen reikhalzend uit naar het moment dat weer ietsje meer mag en iets minder moet. Helaas gaan de grote festiviteiten nog eventjes op zich moeten laten wachten. Maar als we denken aan die eerste zonnestralen...dromen we toch al een beetje weg. Wegdromen van die ene plek waar verschillen niet bestaan en er een gevoel van samenhorigheid heerst. Een brok positieve energie die we allemaal goed kunnen gebruiken. 

We snakken allemaal opnieuw naar die unieke beleving met onze vrienden, collega's en familie. De dansbenen nog eens losgooien, maar dit toch allemaal op een verantwoordelijke manier én voorlopig nog in kleiner gezelschap.

FESTIVAL-IN-A-BOX biedt hiervoor de oplossing op maat! Een pretpakket dat alles bevat om de glimlach weer op ieders gezicht te toveren deze zomer. Een box die vrienden, familie, collega's, bedrijven toch laat verbroederen. Een betaalbare oplossing om het festivalgevoel deze zomer in huis te halen!

 

Dansbare deuntjes, overheerlijk eten, knusse zithoekjes, een geweldige dansvloer, lekkere drankjes, de nodige hygiëne én coördinatie van begin tot het einde. Van jullie verwachten we enkel positieve vibes en een lach op jullie gezicht!

 

Met respect voor de geldende maatregelen, brengen wij het festival naar je eigen thuis, externe locatie of bedrijf.

Een sterk team dat alles voor jullie regelt. Zo genieten jullie zorgeloos.

Dansbare deuntjes van onze DJ en een dansvloer zodat jullie kunnen shinen

Gezellige zit- en eethoekjes

Héééééérlijk eten. Thank god for food!

Alle techniek die jullie nodig hebben voor jullie eigen mini-festival

Bloemetjes en kaarsjes, sfeer en gezelligheid!

De nodige voorzieningen om de hygiëne te respecteren. 

I FESTIVAL - IN - A - BOX I 

Jullie aanwezigheid, jullie blije gezichten, jullie goed humeur, jullie dansbenen. Hét belangrijkste dat niet kan ontbreken!

Iemand die jullie mooiste herinneringen op de gevoelige plaat vastlegt.

Koele drankjes à volonté. Dat is heel veel verfrissing in één box.

Eerlijke en betaalbare prijzen

 
Let's do this together!?
Vul onderaan je gegevens in en ontvang vrijblijvend onze brochure met het volledige pretpakket en voorwaarden. Wij helpen u graag verder met de organisatie van uw event. Pre-order mogelijk via dit formulier.

FESTIVAL-IN-A-BOX I Partners

FESTIVAL-IN-A-BOX is tot stand gekomen vanwege een nauwe en doorgedreven samenwerking tussen Barrík en onderstaande partijen. Steeds met respect voor de nodige maatregelen en veiligheid.

tweepuntnul_logo-zwart.png

Barrík BV
Plantin en Moretuslei 151

2140 Antwerpen

  • Facebook Social Icon
  • Instagram
  • LinkedIn Social Icon

Copyright © Alle rechten voorbehouden