E-ROUNDUP

Een van de fantastische projecten waar we reeds aan mochten meewerken met Barrík en Production Office was de E-ROUNDUP van TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE.

In normale tijden is de Entrepreneurial ROUNDUP een fysiek evenement, waar ondernemende mensen samenkomen, terugblikken op een geslaagd jaar en vooruitkijken op alle kansen en uitdagingen die het komende jaar zal brengen.

 

De pandemie in 2020 mocht TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE er niet van weerhouden een evenement te organiseren waar de ondernemende goesting vanaf spat. Er werd gekozen voor een online versie via livestream, zodat ze toch konden uitdragen wat er leeft in jong ondernemend Antwerpen.

 

Lees er meer over op https://www.takeoffantwerp.be/roundup

BINGO AFTERWORK

We hebben het al snel over een digitale boeg gegooid ten tijde van COVID-19. We hadden het plezier om enkele interactieve BINGO afterwork sessies te organiseren voor verschillende bedrijven.

 

BINGO afterwork is een interactief, humoristisch spel voor vrienden, familie en collega’s.

 

De traditionele BINGO zoals wij het allemaal kennen, in een hedendaags en digitaal jasje gestoken. Een spel overgoten met de nodige hilariteit en uitdagende opdrachten. Dit allemaal gebracht door onze twee moderators met een serieuze hoek af. Hilariteit, plezier én onderlinge interactie verzekerd, zonder dat het ook maar één moment ongemakkelijk wordt.

 

Met dit spel brengen wij groepen ook in deze periode dichter bij elkaar, maar nog steeds op een digitale en veilige afstand 

Doopfeest Jules & Gloria

Wat een prachtige dag was dit voor zowel Jules als Gloria. Een rustieke en met zonovergoten groene omgeving. Gezellige decoratie, lekker eten en leuke speelhoekjes voor de allerkleinste. 

Alles was aanwezig om zowel voor jong als oud er de perfecte dag van te maken.

Binnenkort ook een speciale gelegenheid op de agenda? Kunnen jullie nog hulp gebruiken? Aarzel zeker niet naar onze mogelijkheden te vragen!

WHAT PEOPLE SAY

Ellen Van Gool - TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE

"Toen Corona roet in het eten strooide van onze wilde plannen voor een groots afsluitevent, schakelden we Barrík in om mee een innovatief en digitaal concept te bedenken om dit afsluitevent in een online jasje te gieten. Door hun zeer vlotte en snelle communicatie, steeds kort op de bal te spelen en de creatieve en hands on aanpak konden we vorige week terugblikken op een zeer geslaagd E-afsluitevent."

Marjan Bové - NIKE

"Wij kozen voor een intermezzo tijdens een van onze wekelijkse meetings. We werden erg verrast door het creatieve en ludieke opzet maar ook door de impact dat het intermezzo op ons had.

Het zorgde namelijk voor heel wat gelach en hernieuwde energie.

 

Bedankt Barrík!"

  • Facebook Social Icon
  • Instagram
  • LinkedIn Social Icon

Barrík BV
Plantin en Moretuslei 151

2140 Antwerpen

Copyright © Alle rechten voorbehouden